Ben jij een kartrekker en krijg je er energie van om samen met jouw team een goed leven te bieden aan bewoners en cliënten? Mooi! Dan is dit jouw kans om je kwaliteiten als Hoofdopvoeder Gedrag & Ontwikkeling MVB tot bloei te laten komen!


Waar ga je aan de slag?


Bij Tragel doet iedereen mee. Ontwikkeling van talenten van bewoners en cliënten vinden we belangrijk, en jij ook! Samen werken we aan een goed leven en het bieden van een zinvolle dag invulling. Meedoen in de maatschappij waar het kan en in een beschermde omgeving als dat nodig is. Iedereen is anders.
Je gaat aan de slag op locatie Sterredreef 31 in het Nederlandse grensdorp Clinge in Zeeuws-Vlaanderen. Zeeuws-Vlaanderen grenst aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Sterredreef 31 is een woning met een gemêleerde doelgroep, dit maakt de dag erg afwisselend. De doelgroep ligt op MVB tot EVMB niveau. Zij hebben een (zeer) jonge emotionele ontwikkeling met bijkomende problematiek. Dagbesteding wordt op drie verschillende manieren voorzien voor onze bewoners. Drie van hen krijgen dagbesteding aangeboden met als veilige basis Sterredreef 31.
Daarnaast bieden wij ook dagbesteding op Vijverzicht 1, de laag niveau structuurgroep. Hier bieden we dagbesteding op individueel niveau op basis van de interesses van de bewoner. Variërend van licht industrieel werk tot creatief.
Tot slot bieden wij ook 1 op 1 dagbesteding waarin we zeer klein kijken naar de vraag van onze bewoner en op die manier steeds aan de doelen van de meerzorg werken.

Jouw toewijding is bijzonder, jij biedt bewoners en cliënten een fijne thuis, geborgenheid, structuur, stabiliteit en perspectief. Je begeleidt hun vanuit een individueel begeleidingsprogramma. Hierbij is het opbouwen en borgen van een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie essentieel. Samen met het betrokken netwerk, heb je een coachende rol in het leven van deze bewoners. Dit doe je vanuit de Triple-C methodiek. Als eerste begeleider Gedrag & Ontwikkeling MVB biedt jij ondersteuning en begeleiding op maat én werk je wekelijks mee in het rooster, samen met je team. Daarnaast vervul je een coachende rol naar je collega’s. Met jouw enthousiasme breng je je kennis en ervaring over op je collega’s.

Wat kun je?


Je werkt vanuit de visie en een positieve houding. Dit doe je met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je bent taak en resultaatgericht en durft voorop te lopen. Je hebt een goed beeld van zorgvragen en de mogelijkheden van de cliënten. Daar maak je concrete afspraken over. Je draagt actief bij aan de ontwikkelingen naar meer vermaatschappelijking. Hoe ga je dat doen?

 • Als Eerste Begeleider / Hoofdopvoeder heb je een actieve rol in de ontwikkeling van de zorg en dienstverlening op de locaties.
 • Je bent en voelt je verantwoordelijk voor de totstandkoming en actualisatie van het zorgplan en de uitvoering hiervan. Hier weet je op een professionele manier vorm en inhoud aan te geven.
 • Je bent in staat om op een inspirerende wijze collega’s aan te zetten tot kwaliteitsverbeteringen van zorg en begeleiding van de cliënten en bij te dragen aan ontwikkelingen in het team.
 • Je hebt een actieve rol in projecten vanuit maatschappelijke betrokkenheid, en je werkt zowel intern als extern samen met diverse disciplines en cliëntvertegenwoordigers.
 • Je bent goed in plannen, organiseren en doelgericht werken. Dit doe je met jouw goede communicatie- en sociale vaardigheden.
 • Je levert bijdrage aan diverse multidisciplinaire overleggen binnen verschillende organisaties.
 • Je hebt ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg met diverse doelgroepen en ook op werk- en dagbestedingslocaties.

Opleiding?

Opleiding gevolgd in Nederland? Een vakgericht diploma HBO Social Work SPH is passend voor jouw droombaan.

Opleiding gevolgd in België? Dan heb je minimaal een opleiding Orthopedagogiek A1, bachelor in sociaal – agogisch werk of psychiatrische verpleegkunde.

 

Wat krijg je?

 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Salaris. Een salaris tussen € 2.728 en € 3.894 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Ook krijg je een toeslag van €250 bruto op basis van 36 uur. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor bepaalde tijd. Je krijgt een contract voor 28 tot 32 uur (bespreekbaar) per week, voor bepaalde tijd; van 1 februari 2023 tot 1 juli 2023.
 • Informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.

 

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met je toekomstige collega Alain Vermeulen (Eerste Begeleider / Hoofdopvoeder) via T: 0031 6 52 41 19 32.

 

Solliciteer direct!

Solliciteer direct. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Je kunt solliciteren tot en met 1 januari 2023. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in week 1 & 2.
Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Monique staat je graag te woord!

Bel 0031 6 23 93 69 34. Solliciteer direct