Jij bent een échte matchmaker. Je vindt het geweldig om talent aan een leuke organisatie te koppelen. Hallo, dan stellen wij ons graag even voor!


Wij zijn Tragel. Een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt bij een goed leven. Dat doen we door heel Zeeuws-Vlaanderen op zo’n 70 locaties met zo’n 850 collega’s. Dat is heel wat, maar dat kan meer. Nieuwe collega’s verwelkomen we daarom maar al te graag. Collega’s die net als ons gaan voor passende begeleiding, behandeling en een goed leven voor bewoners en cliënten.

Lijkt het je leuk om ons hierbij te helpen?

Het vinden van de juiste mensen die bij Tragel willen werken begint bij jou als corporate recruiter. Dankzij jouw werk is Tragel elke maand weer een aantal zorghelden rijker. Of het nu een student een zij-instromer of een heel ervaren professional betreft, jij weet ze te vinden en warm te maken voor een baan bij Tragel! Net als jij worden wij daar, net als de bewoners en cliënten, heel erg blij van.

Hier word jij blij van

Je beweegt je actief op de arbeidsmarkt. In de regio of in Vlaanderen, jij weet de weg. Als echte matchmaker vind je op creatieve wijze potentiële collega’s en ben je nieuwsgierig naar hun ervaring en verhaal.

Is iemand dankzij jou enthousiast? Je matcht ze aan de juiste vacature en zorgteam. Je coördineert het selectieproces vanaf de telefonische screenings, de sollicitatiegesprekken, het organiseren van de meeloopdagen bij het team en uiteindelijk het aanbieden van het salarisvoorstel en contract.

Heb je een leuk idee om het recruitmentproces een beetje beter te maken? Doen we dit jaar een festival aan om mensen te werven? Jij gaat er voor! Je denkt mee over de branding- en recruitmentactiviteiten, campagnes en op welke beurzen we het beste onze neus kunnen laten zien.

Kortom, jij:

 • hebt een afgeronde HBO of MBO4+ opleiding of een Belgisch A2 diploma met relevante werkervaring
 • bent enthousiast, vol energie en weet dit over te brengen op anderen
 • bent communicatief sterk; je weet mensen mee te nemen in je verhaal
 • luistert goed en bent een kei in doorvragen
 • bent ervan overtuigd dat mensen inzetten op hun talent een positief effect heeft op de cliënten en bewoners
 • bent creatief in denken en resultaatgericht
 • beweegt je graag onder de mensen en bent nieuwsgierig naar ieders verhaal

Jouw werkomgeving

Je bewerkt de funnel van begin tot einde samen met je collega’s van jouw team HR & opleidingen en samen met de managers. Je werkt veel met hen samen en kunt op je collega’s rekenen. De zorgteams en managers zijn je opdrachtgevers. Zij weten je dan weer precies te vertellen welke vacatures ze hebben en welke aanvulling er nodig is in de teams. Zo weet jij heel goed welke talenten jij wil aantrekken voor Tragel!

Wat krijg je bij Tragel?

 • Contract. Een contract voor 32-36 uur per week
 • Geld. Een marktconform salaris passend binnen de CAO gehandicaptenzorg
 • Extra geld. Vakantiegeld 8% van jouw bruto jaarinkomen, eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen en reiskostenvergoeding conform CAO
 • Pensioen. Een pensioenregeling bij PFZW
 • Kennis. Trainingen en opleidingen om te ontwikkelen
 • Voldoening. Dankzij jouw werk als recruiter draag je bij aan een goed leven voor cliënten.
 • Gezelligheid. Zo is er elke maand een DoMiBo en zorgt onze personeelsvereniging WIK regelmatig voor leuke activiteiten tegen een spotprijsje!

Enthousiast geworden?

Dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer direct via de button. We kijken uit naar je reactie. Door te solliciteren stem je ermee in dat jouw sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

Leuk, maar eerst nog wat meer weten?

Neem dan contact op met één van je toekomstige collega’s Katrien Kas, Manager HR & Opleiding 06-51 97 34 85.

Goed om te weten

Het aanleveren van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en een referentie zijn onderdeel van de procedure. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure bij deze vacature.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een nieuw venster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Katrien staat je graag te woord!

Bel 0031 6 51 97 34 85 Solliciteer direct