Ben jij een leider die wil bijdragen aan de ontwikkeling van het cluster MVB binnen Tragel, om mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking een goed leven te bieden? Solliciteer dan bij ons.

 

Tragel

Tragel ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. Dit doen wij samen met alle betrokkenen met begeleiding, zorg, behandeling en verschillende mogelijkheden voor wonen, werken, leren en recreëren met als motto ‘Samen doen’.

 

Waar werken we aan ?

Het continue doel dat we stellen is om samen met de teams kwalitatief hoogwaardige zorg leveren aan cliënten/bewoners. Het bieden van nabijheid en betrokkenheid aan de teams is een veranderopgave waar we voor staan. Je zorgt samen met de teams in jouw cluster voor een klimaat, waarin verzuim en verloop omlaag gebracht worden.

We werken op basis van het orthopedagogisch behandelmodel Triple-C, soms in combinatie met LACCS. Je faciliteert en ondersteunt de teams in de bedrijfsvoering en stimuleert medewerkers in de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en professioneel handelen.

 

Plaats in de organisatie


Tragel heeft acht clusters binnen de twee divisies: Samen in de wijk en Specialistische begeleiding. De clustermanager is verantwoordelijk voor het cluster en de negen locaties daarbinnen. Samen met de gedragsdeskundige en de zorgcoördinator geef je richting aan de behandelvisie. Vanuit dienend leiderschap coach je de zorgcoördinator en begeleiders om de teams zo goed mogelijk te laten samenwerken.

Het cluster MVB biedt specialistische zorg en bestaat uit woningen en dagbestedingslocaties verspreid over Clinge en Hulst. De cliënten en bewoners hebben een matige tot ernstige verstandelijke meervoudige beperking en/of bijkomende verouderingsproblematiek.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

Je kunt situationeel leiding geven waarin je de teams nabijheid biedt. Je coacht, faciliteert en daagt de teams uit om vanuit een professionele houding te werken. Je hebt aandacht voor ieders talent. Affiniteit met bedrijfsvoering is belangrijk, want je bent budgetverantwoordelijk. Door verbindend te organiseren draag je bij aan een goed leven voor cliënten en bewoners en een betekenisvol werkklimaat voor medewerkers.

 

Wie ben jij?

 • Een passie voor de doelgroepen, zodat je hun wensen en belangen kunt behartigen is jou op het lijf geschreven!
 • Verandering die nodig is, kan alleen samen met alle betrokkenen om nabijheid te bieden. Jij als verbinder weet dit goed te managen.
 • Je denkt in mogelijkheden, kansen en creatieve oplossingen.
 • Resultaatgericht leidinggeven, budgettering en planning? Daar heb jij ervaring mee!
 • Je hebt minimaal een zorginhoudelijke- of managementopleiding op hbo-niveau afgerond (bachelor).
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig en streeft naar continue verbetering van de kwaliteit van zorg en begeleiding.

 

We bieden jou

 • Een contract voor 32-36 uur per week
 • Deze functie is ingedeeld in FWG 60 conform CAO Gehandicaptenzorg
 • Vakantiegeld 8% van jouw bruto jaarinkomen
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen
 • Trainingen en opleidingen om te ontwikkelen
 • Een pensioenregeling bij PFZW
 • Reiskostenvergoeding conform CAO
 • Meer weten over jouw arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan de CAO Gehandicaptenzorg.

 

 

 

Vragen?

Wil je eerst meer informatie of heb je vragen over deze functie?
Neem dan contact op met één van je toekomstige collega’s:

 

Ben je enthousiast?

Solliciteren dan direct via de sollicitatie button t/m 26 januari. We kijken uit naar je reactie. Door te solliciteren stem je ermee in dat jouw sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

De gesprekken vinden plaats in de laatste week februari 2022 en/of in de eerste week maart 2023. Een assessment kan onderdeel zijn van deze procedure en het aanleveren van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en een referentie zijn onderdeel van de selectieprocedure.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse? Monique staat je graag te woord!

Bel 0031 6 23 93 69 34. Solliciteer direct