Jij zorgt, en dat doe je met al het enthousiasme en energie dat in je zit. Hoe basic het voor een ander misschien ook klinkt, jij krijgt er voldoening van mensen met een beperking gewóón een goed leven te bieden. Alsjeblieft, hier is je nieuwe baan!

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag in Zeeuws-Vlaanderen. Zeeuws-Vlaanderen grenst aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Je werkt met doelgroepen met een ernstig verstandelijke meervoudige beperking en/of bijkomende verouderingsproblematiek. Samen met je collega’s van Zorg & Beleving biedt je zorg en ondersteuning voor een goed leven: een lijf zonder pijn, goede nachtrust en leuke dingen doen.

Wat kun je?

Niets is jou te gek, voor elke uitdaging heb jij een passende oplossing en je schiet niet zo snel in de stress. Je doet wat nodig is om bewoners en cliënten te ondersteunen in het dagdagelijks leven. Je hebt aandacht voor lichamelijk welzijn, bent alert en legt contact via welke communicatievormen dan ook. Dit doe jij, professioneel dat je bent, op een respectvolle en gelijkwaardige manier. Je verliest hierbij het methodisch werken niet uit het oog en wanneer het minder vanzelfsprekend lijkt, houd jij vast aan relationele begeleiding. Verzorgende werkzaamheden horen er ook bij, de behoefte hierin verschilt. Van overname van de totale lichamelijke verzorging, tot meer begeleidende en ondersteunende taken.

Opleiding gevolgd in België?
Een afgeronde opleiding als opvoeder jeugd- en gehandicaptenzorg/pedagogiek of verpleegkunde is passend voor jouw droombaan.

Opleiding gevolgd in Nederland?
Dan heb je minimaal een vakgerichte zorg en/of welzijn MBO-diploma niveau 3 of 4.

Wat krijg je?

 • Vitaal beroep. Een baan in de gehandicaptenzorg waar jij onmisbaar bent voor bewoners en cliënten bij Tragel.
 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Geld. Een salaris tussen € 1.861 en € 2.902 bruto, op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract voor 24 tot 32 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Grens informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.
 • Filevrij naar je werk. Tenzij je achter de vuilniskar rijdt in het dorp, maar hoe groot is die kans? Vanuit Gent ben je 45 minuten onderweg, vanuit Antwerpen 35 minuten en vanuit Sint-Niklaas 20 minuten.

Spreek je toekomstige collega!

Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie, kun je contact opnemen met je toekomstige collega Irene Sijnesael, via T: 0031 6 53 36 15 68.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Daniëlle staat je graag te woord!

Bel 0031 6 20 66 16 47 Solliciteer direct