Vind jij het een uitdaging het beste uit de dag te halen samen met mensen met een beperking? En wil je graag je horizon verbreden? Dat kan door naast je huidige werk of dagelijkse bezigheden voor 1 à 2 dagen per week flexibel aan het werk te gaan in een nieuwe omgeving!

Waar ga je aan de slag?

Als begeleider Wonen Werken Hulst ga je flexibel aan de slag op verschillende locaties in de gemeente Hulst. Tragel heeft twaalf woon, werk- en dagbesteding locaties in deze regio. De zorgvraag van bewoners en cliënten is gevarieerd. Je biedt ondersteuning, begeleiding en zorg aan mensen met een matig tot ernstig verstandelijke (meervoudige) beperking.

Wat kun je?

Jij krijgt energie van het begeleiden en het bieden van zorg aan mensen met een beperking. Door de juiste begeleiding slaag jij er in om bewoners deel te laten nemen aan het dagelijks leven, middenin de maatschappij. Je hebt een goed beeld van de zorgvragen en maakt hier concrete afspraken over. Door jouw bijdrage ontwikkelen bewoners zich, omdat jij in hen mogelijkheden en kansen ziet. Dit alles doe je met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, vanuit de visie Triple-C én een positieve houding:

 •  Je houdt vast aan een relationele begeleiding, ook als dit minder vanzelfsprekend is door gedrag.
 • Jij voelt behoeften en gevoelens van anderen feilloos aan en handelt hier naar.
 • Als echte teamplayer stem je in de begeleiding van bewoners en cliënten voortdurend af met je collega’s, je reflecteert en staat open voor feedback vanuit een lerende houding.
 • Je neemt verantwoorde risico’s, ook als dit bijstelling van je competenties vraagt.
 • Je weet wie je bent, maar staat open voor persoonlijke feedback om jezelf als een succesfactor in te zetten.
 • Je bent origineel en komt met creatieve oplossingen om het dagelijks leven van cliënten te verrijken. De wensen en behoeften van verwanten neem je hierbij serieus.
 • Je bent bereid onregelmatig (slaapdiensten en weekenden) te werken en zorgt er samen met jouw team voor dat het rooster is ingevuld.

Opleiding gevolgd in Nederland?
Je beschikt over een diploma niveau 3 of 4 in de zorg en/of welzijnssector en hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan met soortgelijke cliënten.
Opleiding gevolgd in België?
Je beschikt over een diploma als opvoeder jeugd- en gehandicaptenzorg/pedagogiek of verpleegkundige en hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan met soortgelijke cliënten.

Wat krijg je?

 • Een nieuwe boeiende werkplek. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen én waar jij onmisbaar bent voor bewoners en cliënten bij Tragel.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. Dat kan via de Tragel Academie.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe teamgenoten kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Geld. Een salaris tussen € 1.861 en €2.902 op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt een contract voor 8 tot 16 uur per week (bespreekbaar), voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met je toekomstige collega Rudi Martens (Manager Wonen en Werken Hulst) via T: 0031 6 27 82 55 64.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Daniëlle staat je graag te woord!

Bel 0031 6 20 66 16 47 Solliciteer direct!