Voor onze woon- en dagbestedingslocaties in Oostburg (Regulus, Poolster en De Schelp) zoeken we enthousiaste kandidaten voor meerdere vacatures: Jij haalt het beste uit de dag. En wat jouw dag nog beter maakt? Dat je dit samen doet mensen met een beperking. Een baan waarbij je onmisbaar bent voor bewoners en cliënten in Oostburg.

 

Waar ga je aan de slag?

Bij Tragel doet iedereen mee. Ontwikkeling van talenten van bewoners en cliënten vinden we belangrijk, en jij ook! Samen werken we aan een goed leven en het bieden van een zinvolle dag invulling. Meedoen in de maatschappij waar het kan, en in een beschermde omgeving als dat nodig is. Iedereen is anders en dat snap jij als geen ander!
Als begeleider / opvoeder bied jij ondersteuning en begeleiding op maat.

Je doet dit op woon, werk- en dagbestedingslocaties in Oostburg, een plaats in het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen niet ver van de Belgische grens. Hier wonen en werken mensen met een matig- en ernstig verstandelijke beperking. De begeleidingsbehoefte van onze cliënten is wisselend. Naast het begeleiden, horen verzorgende werkzaamheden er soms ook bij, de behoefte hierin verschilt per persoon. Van overname van de totale lichamelijke verzorging, tot meer begeleidende en ondersteunende taken.
Deelname aan het maatschappelijk leven is met jouw individuele begeleiding vaak toch mogelijk, en de door jou aangeboden structuur en ondersteuning helpt de bewoners bij een goed leven.
Onregelmatig werken (slaapdiensten en weekenden) is voor jou geen probleem.

 

Wat kun je?


Als begeleider / opvoeder ondersteun je bewoners en cliënten bij een goed leven, omdat jij in hen mogelijkheden en kansen ziet. Door de juiste begeleiding slaag je er in om bewoners deel te laten nemen aan het dagelijks leven, middenin de maatschappij. Je bent taak en resultaatgericht en durft voorop te lopen. Je hebt een goed beeld van de zorgvragen en maakt hier concrete afspraken over. Je biedt een veilige en vertrouwende leefomgeving, ondersteunt en helpt hen sociale en praktische (huishoudelijke) vaardigheden verder te ontwikkelen en onderhouden.

Dit alles doe je met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, vanuit de visie Triple-C én een positieve houding:

 • Jij voelt behoeften en gevoelens van anderen feilloos aan en handelt hier naar.
 • Als echte teamplayer stem je in de begeleiding van bewoners voortdurend af met je collega’s, je reflecteert en staat open voor feedback vanuit een lerende houding.
 • Naast het werken in een team ben je ook in staat om alleen te werken en kun je keuzes maken in het belang van de bewoners/cliënten
 • Je neemt verantwoorde risico’s, ook als dit bijstelling van je competenties vraagt.
 • Je weet wie je bent, maar staat open voor persoonlijke feedback om jezelf als een succesfactor in te zetten.
 • Je bent origineel en komt met creatieve oplossingen om het dagelijks leven van cliënten te verrijken. De wensen en behoeften van verwanten neem je hierbij serieus.
 • Je bent bereid onregelmatig te werken en zorgt er samen met jouw team voor dat het rooster is ingevuld.


Opleiding gevolgd in Nederland?


Je beschikt minimaal over een diploma niveau 3 in de zorg en/of welzijnssector en hebt bij voorkeur al ervaring opgedaan met soortgelijke doelgroep.

Opleiding gevolgd in België?

Je beschikt over een diploma als opvoeder jeugd- en gehandicaptenzorg, leefgroepenwerking of verpleegkundige en hebt bij voorkeur al ervaring opgedaan met soortgelijke doelgroep.

 

Wat krijg je?

 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Salaris. Een salaris tussen € 2.110 en € 3.154 bruto op basis van een 36-urige werkweek.
  Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract van 20-28 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.

 

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met:
Marja de Bakker (Eerste Begeleider / Hoofdopvoeder Wonen Werken Sluis) via T: 0031 6 46 31 53 01
of Liesbeth van den Brand (Operationeel Ondersteuner) via T: 0031 6 11 86 58 64

Solliciteer direct!

Solliciteer direct! We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Je kunt solliciteren tot en met 2 december.

De eerste gesprekken vinden plaats in week 49 (5 t/m 9 december).

Door te solliciteren stem je ermee in dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 

 

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Tragel

Interesse?

Monique staat je graag te woord!

Bel 0031 6 23 93 69 34. Solliciteer direct