Vind jij het een uitdaging het beste uit de dag te halen samen met mensen met een beperking? Dan ligt deze baan op jou te wachten. Lees snel verder!

Bij Tragel doet iedereen mee. Ontwikkeling van talenten van bewoners en cliënten vinden we belangrijk, en jij ook! Samen werken we aan een goed leven en het bieden van een zinvolle dag invulling. Meedoen in de maatschappij waar het kan en in een beschermde omgeving als dat nodig is. Iedereen is anders en dat snap jij als geen ander! Als begeleider bied jij ondersteuning en begeleiding op maat. Dat doe jij dag én nacht.

Waar ga je aan de slag?

Tragel heeft ruim 90 woon- en dagbestedingslocaties in heel Zeeuws-Vlaanderen. Je gaat aan de slag binnen Wonen en Werken Terneuzen op woonlocatie Iepenlaan of Nassaustraat in Terneuzen, een gemeente in het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen vlakbij de Belgische grens. Zowel de Iepenlaan als de Nassaustraat bestaan uit twee geschakelde woningen gelegen in een woonwijk waar bewoners met een licht tot matig verstandelijke beperking wonen.

Wat kun je?

Jij krijgt energie van het begeleiden en het bieden van zorg aan mensen met een beperking. Door de juiste begeleiding slaag jij er in om bewoners deel te laten nemen aan het dagelijks leven, middenin de maatschappij. Je bent taak en resultaatgericht en durft voorop te lopen. Je hebt een goed beeld van de zorgvragen en maakt hier concrete afspraken over. Met jouw bijdrage ondersteun je de bewoners, omdat jij in hen mogelijkheden en kansen ziet. Je biedt een veilige en vertrouwende woon-en werkomgeving en ondersteunt en helpt hen sociale en praktische (huishoudelijke) vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit alles doe je met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, vanuit de visie Triple-C én een positieve houding:

 • Jij voelt behoeften en gevoelens van anderen feilloos aan en handelt hier naar.
 • Als echte teamplayer stem je in de begeleiding van bewoners voortdurend af met je collega’s, je reflecteert en staat open voor feedback vanuit een lerende houding.
 • Je neemt verantwoorde risico’s, ook als dit bijstelling van je competenties vraagt.
 • Je weet wie je bent, maar staat open voor persoonlijke feedback om jezelf als een succesfactor in te zetten.
 • Je bent origineel en komt met creatieve oplossingen om het dagelijks leven van cliënten te verrijken. De wensen en behoeften van verwanten neem je hierbij serieus.
 • Je bent bereid onregelmatig (slaapdiensten en weekenden) te werken en zorgt er samen met jouw team voor dat het rooster is ingevuld.

Opleiding gevolgd in Nederland?

Je beschikt minimaal over een diploma niveau 3 of 4 in de zorg en/of welzijnssector zoals MMZ/ SPW, of HBO diploma zoals Social work/ Pedagogiek en hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan met soortgelijke doelgroep.

Opleiding gevolgd in België?

Je beschikt over een diploma als opvoeder jeugd- en gehandicaptenzorg/pedagogiek/ leefgroepenwerking of Hogeschool diploma richting Orthopedagogie/ Sociaal Werk/ Pedagogiek en hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan met soortgelijke doelgroep.

Wat krijg je?

 • Vitaal beroep. Een baan in de gehandicaptenzorg waar jij onmisbaar bent voor bewoners en cliënten bij Tragel.
 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Geld. Deze functie valt in FWG 35 en het salaris start op € 1920 en eindigt op € 2853 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract voor 20-24 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met: Jilka van Drongelen (RVE Manager Wonen Werken Sluis en Terneuzen) via T: 0031 6 31 76 91 37, Corine Guiljam (Begeleider en planner Iepenlaan) via T: 0031 6 49 77 34 70 of Margriet de Buck (Begeleider en planner Nassaustraat) via T: 0031 6 15 53 38.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Terneuzen
Tragel

Interesse?

Erise staat je graag te woord!

Bel 0031 6 57 57 81 40 Solliciteer direct