Vind jij het een uitdaging het beste uit de dag te halen samen met mensen met een beperking? Dan ligt deze baan op jou te wachten. Lees snel verder!


Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag bij woonlocatie Regulus 2-4 in Oostburg, een gemeente in het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen vlakbij de Belgische grens. Zowel voor- als achteraan bevindt zich een tuin. Er zijn twee ingangen om de woning te betreden. Het grootste deel van de kamers en sanitair bevinden zich op de bovenverdieping.

Je werkt met de doelgroep matig verstandelijke beperkte cliënten. De cliënten zijn grotendeels beperkt afhankelijk te noemen omdat dit type cliënt sociaal beperkt zelfstandig functioneert en die wisselend begeleidingsbehoeftig is. Deelname aan het maatschappelijk leven is vaak met individuele begeleiding mogelijk. De begeleiding heeft een structuur verlenend en ondersteunend karakter. In deze functie ben je alleen werkzaam op de groep en je bent dan ook besluitvaardig en zelfstandig ingesteld. Je werkt onregelmatig en bent bereid weekenddiensten te draaien.

Wat kun je?

Jij krijgt energie van het begeleiden en het bieden van zorg aan mensen met een beperking. Door de juiste begeleiding slaag jij er in om bewoners deel te laten nemen aan het dagelijks leven, middenin de maatschappij. Je bent taak en resultaatgericht en durft voorop te lopen. Je hebt een goed beeld van de zorgvragen en maakt hier concrete afspraken over. Met jouw bijdrage ondersteun je de bewoners, omdat jij in hen mogelijkheden en kansen ziet. Je biedt een veilige en vertrouwende woon-en werkomgeving en ondersteunt en helpt hen sociale en praktische (huishoudelijke) vaardigheden verder te ontwikkelen en te onderhouden. Dit alles doe je met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, vanuit de visie Triple-C én een positieve houding:

 • Jij voelt behoeften en gevoelens van anderen feilloos aan en handelt hier naar.
 • Als echte teamplayer stem je in de begeleiding van bewoners voortdurend af met je collega’s, je reflecteert en staat open voor feedback vanuit een lerende houding.
 • Je neemt verantwoorde risico’s, ook als dit bijstelling van je competenties vraagt.
 • Je weet wie je bent, maar staat open voor persoonlijke feedback om jezelf als een succesfactor in te zetten.
 • Je bent origineel en komt met creatieve oplossingen om het dagelijks leven van cliënten te verrijken. De wensen en behoeften van verwanten neem je hierbij serieus.
 • Je bent bereid onregelmatig te werken en zorgt er samen met jouw team voor dat het rooster is ingevuld.


Opleiding gevolgd in Nederland?

Je beschikt over een diploma niveau 4 in de zorg en/of welzijnssector en hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan met soortgelijke doelgroep.

Opleiding gevolgd in België?

Je beschikt over een diploma als opvoeder jeugd- en gehandicaptenzorg/pedagogiek of verpleegkundige en hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan met soortgelijke doelgroep.

Wat krijg je?

 • Vitaal beroep. Een baan in de gehandicaptenzorg waar jij onmisbaar bent voor bewoners en cliënten bij Tragel.
 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Geld. Deze functie valt in FWG 40 en het salaris start op € 1963 en eindigt op € 2902 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract voor 24 uur per week, voor onbepaalde tijd. Dit is bespreekbaar.
 • Grens informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met je toekomstige collega Kees de Pooter (1e begeleider) via T: 0031 6 29 39 61 49.

Je kunt solliciteren tot en met 12 januari 2021.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Daniëlle staat je graag te woord!

Bel 0031 6 20 66 16 47 Solliciteer direct