Geen dag is hetzelfde

Die onvoorspelbaarheid, daar hou jij juist van. Jij staat stevig in je schoenen en blijft rustig wanneer de ander agressie vertoont. Jij bent die onvoorwaardelijke, vertrouwde begeleider die de focus legt op de vraag van de cliënt. In deze werkomgeving biedt jij structuur en ben je op je best!

 

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag op een locatie in gemeente Hulst gelegen in Zeeuws-Vlaanderen. Zeeuws-Vlaanderen grenst aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

In het trainingshuis wonen cliënten met een lichte verstandelijke beperking en bijkomend probleemgedrag. Als begeleider ga je stressvolle situaties met cliënten en/of samenwerking niet uit de weg. Je werkt samen met de cliënten aan het doel om zelfstandiger worden in hun dagelijks leven zodat ze uiteindelijk kunnen doorstromen naar zelfstandig wonen of een groepswoning in de wijk. Jij begeleidt hen hierbij door middel van gesprekken en zet de cliënten in hun kracht om nieuwe competenties aan te leren. Als begeleider coach je de cliënten in hun keuzes en ervaringen.

Wat kun je?

Jij krijgt energie van het begeleiden en aansturen op zelfstandigheid van cliënten met een complexe zorgvraag. Je gaat stressvolle situaties en samenwerking niet uit de weg. Door de juiste begeleiding slaag jij samen met jouw team erin om cliënten deel te laten nemen aan het dagelijks leven. Het aanleren en coachen van ADL en sociale vaardigheden is jouw werk. Het doel is om een zelfstandig leven mogelijk te maken voor de cliënt, met zicht op doorstroming naar een permanente woonvorm. Je hebt ervaring in de zorg, bij voorkeur ook met fysieke agressie.

Opleiding gevolgd in België?

Orthopedagogiek A1, bachelor in sociaal – agogisch werk, psychiatrische verpleegkunde, en speciale leefgroepenwerking is passend voor jouw droombaan.

Opleiding gevolgd in Nederland?

Dan heb je minimaal een vakgerichte MBO-diploma. Bijvoorbeeld MMZ, Verzorgende IG of HBO- diploma Social Work (richting SPH of MWD) of (Psychiatrisch) Verpleegkunde.

Wat krijg je?

 • Vitaal beroep. Een baan in de gehandicaptenzorg waar jij onmisbaar bent voor bewoners en cliënten bij Tragel.
 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Een salaris tussen €2.025 en €3.289 bruto, op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract voor 24 tot 32 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Grens informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.
 • Filevrij naar je werk. Tenzij je achter de vuilniskar rijdt in het dorp, maar hoe groot is die kans? Vanuit Gent ben je 45 minuten onderweg, vanuit Antwerpen 35 minuten en vanuit Sint-Niklaas 20 minuten.

Spreek je toekomstige collega!

Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie, kun je contact opnemen met je toekomstige collega Kari Embregts, 1e begeleider, via T: 0031 6 53 41 08 47.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Ratelaarpad 2035 Haarlem
Tragel

Interesse?

Ilona staat je graag te woord!

Bel 0031 6 27 03 69 95 Solliciteer direct