Geen dag is hetzelfde. Die onvoorspelbaarheid, daar hou jij juist van. Jij vindt het super om met jongeren te werken, staat stevig in je schoenen en laat je niet zomaar afschrikken. Nee, in deze werkomgeving bied jij juist structuur en ben je op je best!

 

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag in het Nederlandse grensdorp Clinge in Zeeuws-Vlaanderen. Zeeuws-Vlaanderen grenst aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Je werkt met een specifieke doelgroep van jongeren met een licht verstandelijke beperking, in de leeftijd tussen 13 en 23 jaar. Je biedt intensieve begeleiding. Dit doe je samen met je collega’s van het Gedrag & Ontwikkeling JLVB, de verhouding van begeleider/cliënt is twee op zes.

“Elke dag kan het alle kanten op”

Samen lachen, samen wenen, in alles deel je mee. In dezelfde shift ben je én de beste vriend en de boeman. Maar de grens, die bepaal jij. Want jij blijft rustig, terwijl de adrenaline door je lijft giert. Je ontwikkelt een uniek gevoel voor je cliënt. Je zorgt voor perspectief, werkt samen aan persoonlijke doelen en begint elke dag opnieuw met een schone lei. Jouw groep – samen met jouw team, jij doet er alles voor. Je kent je methodiek en ontwikkelt een dagelijkse routine, maar voorspelbaar…? Dat is het nooit.

Wat kun je?

Jij krijgt energie van het begeleiden en aansturen op zelfstandigheid van cliënten en het stabiliseren van gedragsproblemen. Door de juiste begeleiding slaag jij samen met jouw team erin om hen deel te laten nemen aan het dagelijks leven, door het creëren van een vaste routine. Hier wordt de basis gelegd voor het zelfstandig uitvoeren van zelfzorg, zorg voor de woonomgeving en een gezond inspannings-/ontspanningsritme.  Het aanleren en aansturen is jouw werk. De jongeren krijgen van jou ondersteuning op het gebied van emotieregulatie, waarbij de verwachting is dat ze nog verdere stappen in hun ontwikkeling kunnen maken wanneer de emotieregulatie beter onder controle is.

 • Jij bent energiek, resultaatgericht en durft voorop te lopen.
 • Je hebt hart voor de zorg en het lef om je verantwoordelijkheid te nemen.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking, op het gebied van autisme, moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Je bent flexibel en sta stevig in je schoenen.

Opleiding gevolgd in België?

Een A1 en A2 opleiding, een bachelor/ graduaat orthopedagogiek of opvoeder jeugd- en gehandicaptenzorg is passend voor jouw droombaan.

Opleiding gevolgd in Nederland?

Je hebt een zorg gerelateerde en vakgerichte, afgeronde mbo (bijv: MMZ), mbo+ of hbo (social work)-opleiding, niveau 4 of 5.

Wat krijg je?

 • Vitaal beroep. Een baan in de gehandicaptenzorg waar jij onmisbaar bent voor bewoners en cliënten bij Tragel.
 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Geld. Een salaris tussen € 2.085 en € 3.189 bruto, op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract voor 24 tot 28 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Grens informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.
 • Filevrij naar je werk. Tenzij je achter de vuilniskar rijdt in het dorp, maar hoe groot is die kans? Vanuit Gent ben je 45 minuten onderweg, vanuit Antwerpen 35 minuten en vanuit Sint-Niklaas 20 minuten.

Spreek je toekomstige collega!

Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie, kun je contact opnemen met je toekomstige collega Gertjan van den Dries via T: 0031 6 83 01 41 04.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in week 35-36.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) doen we dit volledig digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Kennismaking

  Jij enthousiast en wij enthousiast? Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel volledig digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je direct bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Ilona staat je graag te woord!

Bel 0031 6 27 03 69 95 Solliciteer direct