Jij vindt het super om met jongeren te werken. Kleine stapjes vooruit en ze laten groeien in hun ontwikkeling, daar krijg jij energie van! Moeilijk verstaanbaar gedrag plaats jij binnen hun problematiek. En jij, initiatiefrijk dat je bent, gaat hier preventief mee aan de slag. Alsjeblieft, hier is jouw nieuwe baan!

 



Waar ga je aan de slag?


Tragel is een maatschappelijke organisatie en ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. Bij Tragel doet iedereen mee. Ontwikkeling van talenten van bewoners en cliënten vinden we belangrijk, en jij ook! Samen werken we aan een goed leven en het bieden van een zinvolle dag invulling. Meedoen in de maatschappij waar het kan en in een beschermde omgeving als dat nodig is. Iedereen is anders.

Je gaat aan de slag op woning Hoevedreef 7A in het Nederlandse grensdorp Clinge in Zeeuws-Vlaanderen, grenzend aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. In deze woonlocatie werk je met 4 jongvolwassenen met een ernstige verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Het team waarin je aan de slag gaat is volop in ontwikkeling, en kan niet wachten om jouw als fijne collega te ontvangen om een bijdrage te leveren aan deze ontwikkeling!

 

Wat kun je?

Jij krijgt energie van het begeleiden en het bieden van structuur aan jongeren. Je ziet de persoon achter het gedrag, wat er ook gebeurt. Door de juiste begeleiding slaag jij samen met jouw team erin om hen deel te laten nemen aan het dagelijks leven. Samen met je collega’s geef je de bewoners onvoorwaardelijk ondersteuning, duidelijkheid en structuur. Want jij zegt wat je doet, en je doet wat je zegt. Je werkt preventief en kunt anticiperen op situaties. Door onder andere observatie kun jij prikkels bij de cliënten in goede banen leiden en beleven ze een fijne dag.
Het team geeft vorm aan de dagbesteding op de woonlocatie. Trek je makkelijke schoenen alvast aan, want deze jongeren zijn graag actief bezig en vinden het heerlijk om af en toe stevig te dollen! Wandelen, fietstochten maken, gymmen, zwemmen. Niets is jouw te veel!

 

Opleiding gevolgd in Nederland?

Je beschikt over een diploma MBO niveau 4 in de zorg en/of welzijnssector (bijvoorbeeld MMZ) of HBO- diploma Social Work (richting SPH of MWD).

 

Opleiding gevolgd in België?

Je beschikt over een diploma jeugd- en gehandicaptenzorg, leefgroepenwerking, bachelor orthopedagogiek of in sociaal – agogisch werk.

 

Wat krijg je?

 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Geld. Een salaris tussen € 2.025 en € 3.289 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract tussen 20 tot 32 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.

 

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met je toekomstige collega Natasha Zatyko, 1e Begeleider, via T: 0031 6 82 54 87 25.

 

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Hoevedreef 7 4567 EC Clinge
Tragel

Interesse?

Ilona staat je graag te woord!

Bel 0031 6 27 03 69 95 Solliciteer direct