Jij vindt het super om met jongeren te werken, bijkomende problematiek is voor jou geen probleem. Nee, daar krijg jij juist energie van! Jij prikt zo door gedrag heen, je kijkt verder dan je neus lang is en je staat stevig in je schoenen. In deze werkomgeving biedt jij structuur en ben je op je best. Dit is écht iets voor jou!

 

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag op woning Hoevedreef 7A in het Nederlandse grensdorp Clinge in Zeeuws-Vlaanderen. Zeeuws-Vlaanderen grenst aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Als begeleider specifieke doelgroepen jongeren bied jij ondersteuning en begeleiding op maat. Je werkt met cliënten met een ernstig verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Samen met je collega’s geef je hen onvoorwaardelijk ondersteuning, duidelijkheid en structuur. Want jij zegt wat je doet, en doet wat je zegt.

Wat kun je?

Jij krijgt energie van het begeleiden en het bieden van structuur aan jongeren. Je ziet de persoon achter het gedrag, wat er ook gebeurt. Door de juiste begeleiding slaag jij samen met jouw team erin om hen deel te laten nemen aan het dagelijks leven. Dit doe je door invulling te geven aan het dagprogramma en het uitvoeren van het zorgplan. Door jouw bijdrage groeien de jongeren en ontwikkelen zij zich, omdat jij in hen mogelijkheden en kansen ziet.

Opleiding gevolgd in Nederland?

Je beschikt over een diploma MBO niveau 3 of 4 in de zorg en/of welzijnssector (bijvoorbeeld MMZ) of HBO- diploma Social Work (richting SPH of MWD).

Opleiding gevolgd in België?

Je beschikt over een diploma jeugd- en gehandicaptenzorg, leefgroepenwerking, bachelor orthopedagogiek of in sociaal – agogisch werk.

Wat krijg je?

 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Geld. Een salaris tussen € 1.963 en € 2.902 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract tussen 20 tot 32 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met je toekomstige collega Natasha Zatyko, 1e Begeleider, via T: 0031 6 82 54 87 25.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Erise staat je graag te woord!

Bel 0031 6 57 57 81 40 Solliciteer direct