Begeleider orthopedagogisch kinderdagcentrum

Jij werkt supergraag met kinderen. Ze geven je energie als je ze stap voor stap ziet groeien in hun ontwikkeling. Je hebt oog voor wat ze nodig hebben, niet alleen als het om verzorging gaat maar ook pedagogisch weet je je kennis feilloos toe te passen. Jij biedt structuur, houdt het overzicht en inzicht. Alsjeblieft, hier is jouw nieuwe baan!

 

Bij Tragel doet iedereen mee. Ontwikkeling van talenten van bewoners en cliënten vinden we belangrijk, dus jij vindt dat ook! Samen werken we aan een goed leven en bieden we een zinvolle daginvulling. Meedoen in de maatschappij waar het kan en in een beschermde omgeving als dat nodig is.

Waar ga je aan de slag?
Je werkt in het team van het orthopedagogisch kinderdagcentrum De Tjasker in Zaamslag, in 1 of meerdere groepen . Je begeleidt kinderen/jongeren met uiteenlopende zorgvragen, waarbij je zowel verzorgende als begeleidende kant benut. Dit alles vanuit je pedagogische achtergrond.

De Tjasker is een orthopedagogisch kinderdagcentrum voor kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met speciale zorgvragen. Op de Tjasker zijn nu vijf 5 groepen, met elk een eigen identiteit. De groepssamenstelling en de instroom en doorstroom van de kinderen wisselt regelmatig. De methodieken Triple-C, kleine stapjesen LACCS worden gebruikt op De Tjasker. De toepassing hiervan is in ontwikkeling bij Tragel. Op zaterdag bieden we opvang voor kinderen gericht op vrije tijd. Je werkt als begeleider nauw samen met de mensen rond het kind, zoals de ouders en het netwerk.

Wat kun je?

Je hebt een affectief neutrale grondhouding. Je bent er onvoorwaardelijk voor de jongeren, je blijft de persoon achter het gedrag zien, ondanks het gedrag. Daarnaast geef je invulling aan het dagprogramma en uitvoering van het zorgplan.
Je levert een bijdrage in verdere groei en ontwikkeling van de jongeren. Je zoekt daarbij voortdurend naar mogelijkheden. Je gaat professioneel om met moeilijk verstaanbaar gedrag en weet te handelen, ook wanneer dit direct van je wordt gevraagd.
Jij hebt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en je bent taak- en resultaatgericht. Je hebt nauw contact met ouders.
Je hebt een actieve bijdrage aan het tot stand komen van het zorgplan en de evaluaties hiervan.
Je draagt actief bij aan de ontwikkelingen van het team en de locatie, en de verdere ontwikkelingen vanuit de gedachte van Triple-C, kleine stapjesen LACCS.
Je bent in de afronding of hebt een vakgerichte Nederlandse HBO–opleiding, zoals Social Work, SPH of Pedagogiek. Voor begeleiders/opvoeders met een Belgische opleiding is Orthopedagogiek A1, bachelor in sociaal-agogisch werk passend.

Wat krijg je?

Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben een eigen Tragel Academie.
Geld. Een salaris tussen € 2.381 en € 3.452 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Nog meer geld. Naast je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33%. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract van 24 tot 30 uur per week, voor onbepaalde tijd.
Informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten. We helpen je daar graag bij.
Spreek je toekomstige collega!
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met je toekomstige collega T: 0031 6 31 76 91 38 Arianne Ruyter, zorgcoördinator, T: 0031 6 11 91 82 85 of met Astrid van Liere, clustermanager Kind en Gezin, T: 0031 6 16 11 78 04

Interesse?

Susan staat je graag te woord!
T: 0031 6 46 22 42 04.

Solliciteer direct!

Solliciteer direct door te klikken op de link. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent.
Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Susan staat je graag te woord!

 

Bel 06-46 22 42 04 Solliciteer direct