Begrijp jij als geen ander wat mensen met een ernstig verstandelijke meervoudige beperking nodig hebben tijdens de dag? Is coachen jouw ‘middle-name’ en begeleid jij met plezier aanstormende zorgprofessionals? Alsjeblieft, hier is jouw veelzijdige en afwisselende baan!

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag binnen Zorg & Beleving op locatie Labyrint. Een dagbestedingslocatie voor mensen met een ernstig verstandelijke meervoudige beperking en/of bijkomende verouderingsproblematiek. Samen met je collega’s bied je cliënten zorg en ondersteuning voor een goed leven: een lijf zonder pijn, goede nachtrust en leuke dingen doen. Activiteiten op deze dagbesteding kunnen zelfstandig, in groepsverband of individueel (één op één) worden uitgevoerd, en jij helpt daar bij. De individuele wensen en mogelijkheden van de cliënt zijn het uitgangspunt door het gebruik van LACCS (Lichamelijk welzijn, Alertheid, Contact, Communicatie en Stimulerende tijdsbesteding).

Daarnaast heeft het Labyrint een Leerafdeling. Op deze leerafdeling leveren leerlingen en stagiaires de totale zorg aan cliënten, met op de achtergrond jouw als werkbegeleider. Je leert van- en met elkaar. Je begeleid en coacht hen samen met een docent van school, waardoor praktijk en school goed op elkaar zijn afgestemd. Je streeft samen met de leerlingen en stagiaires het doel na om hen zelfstandig te laten functioneren met de verantwoordelijkheid die daarbij hoort.

Wat kun je?

Niets is jou te gek, voor elke uitdaging heb jij een passende oplossing en je schiet niet zo snel in de stress. Je doet wat nodig is om cliënten te ondersteunen tijdens de dagdagelijkse dagbestedingsactiviteiten. Je hebt aandacht voor lichamelijk welzijn, bent alert en legt contact via welke communicatievormen dan ook. Dit doe jij, professioneel dat je bent, op een respectvolle en gelijkwaardige manier. Je verliest hierbij het methodisch werken niet uit het oog en wanneer het minder vanzelfsprekend lijkt, houd jij vast aan relationele begeleiding. Verzorgende werkzaamheden horen er ook bij, de behoefte hierin verschilt. Van overname van de totale lichamelijke verzorging, tot meer begeleidende en ondersteunende taken. Dit doe je vanuit Triple-C en LACCS visie in combinatie met een positieve houding:

 • Jij voelt behoeften en gevoelens van anderen feilloos aan en handelt hier naar.
 • Je houdt vast aan een relationele begeleiding, ook als dit minder vanzelfsprekend.
 • Je neemt verantwoorde risico’s, ook als dit bijstelling van je competenties vraagt.
 • Als echte teamplayer stem je in de begeleiding van bewoners en cliënten voortdurend af met je collega’s, je reflecteert en staat open voor feedback vanuit een lerende houding.
 • Je weet wie je bent, maar staat open voor persoonlijke feedback om jezelf als een succesfactor in te zetten.
 • Je bent origineel en komt met creatieve oplossingen om het dagelijks leven van cliënten te verrijken. De wensen en behoeften van verwanten neem je hierbij serieus.

Opleiding gevolgd in Nederland?

Dan heb je minimaal een vakgerichte MBO-diploma niveau 3 of niveau 4. Bijvoorbeeld MMZ of HBO- diploma Social Work (richting SPH of MWD) en heb je ervaring met het begeleiden van leerlingen/ cursus werkbegeleiding.

Opleiding gevolgd in België?

Orthopedagogiek, bachelor in sociaal – agogisch werk, verpleegkunde,  jeugd- en gehandicaptenzorg en leefgroepenwerking is passend voor jouw droombaan, daarbij heb je ervaring met het begeleiden van leerlingen/ cursus werkbegeleiding.

Wat krijg je?

 • Een boeiende werkplek. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen én waar jij onmisbaar bent voor bewoners en cliënten bij Tragel.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. Dat kan via de Tragel Academie.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Geld. Een salaris tussen € 1920 en € 2993 op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt een contract voor 14 tot 20 uur per week (bespreekbaar), voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.

Spreek je toekomstige collega!

Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie, kun je contact opnemen met je toekomstige collega’s Geesje Maas, 1e begeleider via T: 0031653715226 of  Irene Sijnesael 1e begeleider T: 0031653361568.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel
Interesse?

Interesse?

Erise staat je graag te woord!

Bel 0031 6 57 57 81 40 Solliciteer direct