Waarom jij het verschil kunt maken? Omdat je positief bent ingesteld en jij niet zomaar afschrikt door spanning. Je weet van aanpakken en bent op je best in een dynamische werkomgeving: welkom bij DOOR!

Waar ga je aan de slag?

Als begeleider Forensische Zorg ondersteun en begeleid je mensen in de Forensisch Beschermde Woonvorm (FBW) van DOOR in Middelburg. In de FBW wonen justitiabelen die na een detentie of een klinische opname werken aan hun resocialisatie. We bieden de cliënten een programma en persoonlijke begeleiding en werken met hen aan een delictvrije toekomst. We doen dat in goede samenwerking met de reclasseringsorganisaties, forensische poliklinieken en waar nodig met het Zorg- en Veiligheidshuis Zeeland.  

Wat kun je?

Als begeleider Forensische zorg, met aandachtsgebied wonen, begeleid je, samen met je collega’s, maximaal 18 cliënten in de Forensisch Beschermde Woonvorm. Van een aantal van deze cliënten ben je de persoonlijk begeleider. Persoonlijke begeleiding bieden we onder andere door middel van een zorgplan op basis van hulpvragen, doelstellingen, zelfredzaamheid en risicotaxatie. Het doel van het resocialisatietraject is om de cliënten op een veilige en verantwoorde manier terug te laten keren naar de maatschappij. 

 • Je beschikt over zorg gerelateerde en vakgerichte, afgeronde MBO 4 of HBO (social work)-opleiding.  
 • Je hebt kennis van de problematieken van de doelgroep (justitieel, psychiatrie, verslaving, LVB) 
 • Je schrijft zorgplannen, die je periodiek evalueert en bespreekt in het team. 
 • Je bent goed in het observeren van individueel gedrag en de groepsdynamiek. 
 • Je bent in staat om binnen het team zelfstandig te werken en weet van aanpakken. 
 • Je streeft ernaar om een veilig, gezond en functioneel leefklimaat te bieden. 
 • Je bent bereid om onregelmatig, ook nachten, weekenden en bereikbaarheidsdiensten, te werken. Indien nodig ben je bereid om in te vallen bij diensten in de dagbesteding. 

 

Wat krijg je?

 

 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor cliënten van DOOR. Iedereen is anders. Daarom is ondersteuning nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen. 
 • Geld. Een salaris tussen € 2.381 en €3.452 op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding. 
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis. 
 • Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract tussen 20 tot 28 per week, voor onbepaalde tijd. 

 

Spreek je toekomstige collega!

Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie, kun je contact opnemen met je toekomstige collega’s Marije de Visser via T: 0031 6 22 72 07 88 of Vincent Bakker via T: 0031 6 83 07 30 15. DOOR is onderdeel van Tragel. Wil je meer weten over DOOR? Klik hier voor meer informatie. 

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Golsteinseweg 4 4333 RA Middelburg
Tragel

Interesse?

Ilona staat je graag te woord!

Bel 0031 6 27 03 69 95 Solliciteer direct!