Vanuit intensieve samenwerking met de huisarts en medisch specialist lever je een bijdrage aan complexe en uitdagende zorg. Uitgebreid inwerkprogramma!

 

Waar ga je aan de slag?

Tragel is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. We hebben ruim 90 woon- en dagbestedingslocaties in heel Zeeuws-Vlaanderen. Ruim 800 collega’s maken zich hard om vanuit de visie ondersteuning te bieden aan cliënten met een verstandelijke beperking. Deze mensen bouwen verder aan een organisatie die durft te dromen en blijft zoeken, die innovatie en duurzaamheid omarmt en vertrouwen heeft in de toekomst.

Tragel werkt vanuit het orthopedagogisch behandelmodel Triple-C en legt de focus op wie de cliënt is, wat zijn talenten, krachten en mogelijkheden zijn. We gaan steeds samen met de cliënt op zoek naar perspectief in elke levensfase en inspelend op het niveau van de cliënt. We bieden warme zorg in een veilige omgeving en werken vanuit een vertrouwensrelatie waarin ieders eigenheid onvoorwaardelijk wordt geaccepteerd. Samen met de cliënt, de familie en het netwerk streven we naar een actief, betrokken partnerschap en een verrijkende dialoog. Hierbij wordt het belang van de cliënt steeds als uitgangspunt genomen.

Tragel is op zoek naar een basisarts/ANIOS met interesse in de verstandelijke gehandicaptenzorg.  Kern van deze functie is het verlenen van medische zorg aan cliënten met een medische beperking, al dan niet in relatie tot de aanwezige psychopathologische en/of psychiatrische problematiek

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team, waaronder fysiotherapeuten, logopedisten, bewegingsagogen, (GZ) psychologen en orthopedagogen.

Je wordt ondersteund door (praktijk) verpleegkundigen en een medisch secretariaat. Je werkt intensief samen met AVG arts(en) die 24 uur bereikbaarheidsdienst hebben. Daarnaast maakt u onderdeel uit van een Zeeuws netwerk van artsen werkzaam in de VG.

 

De opdracht

Iedere cliënt heeft een eigen huisarts. De handicap gerelateerde zorg staat bij jou als basissarts/ANIOS op de voorgrond en heeft een sterk preventief karakter. Het zal duidelijk zijn dat je goede samenwerking met huisartsen onderhoud.

hoofdactiviteiten

 • Het houden van spreekuren
 • Het uitvoeren van preventief, periodieke onderzoeken
 • Deelnemen aan MDO’s
 • Verrichten van beleidsmatige taken ter bevordering van patiënt veiligheid. Zo participeert u o.a. in de geneesmiddelencommissie

 

Wij vragen.

Om in aanmerking te komen voor deze arts vacature binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg beschikt u over een afgeronde opleiding tot basisarts en een geldige BIG-registratie. Kandidaten met ervaring binnen de verstandelijk gehandicapten sector en/of de psychiatrie genieten de voorkeur. Daarnaast herkent u zich in de volgende competenties:

 • Sociale competenties (tact, luistervaardigheid, inlevingsvermogen en overredingskracht)
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Samenwerken
 • Plannen en organiseren
 • Zelfstandig werken
 • Zorgvuldigheid


Wat krijg je?

 • Een boeiende werkplek. Je komt terecht in een, professioneel team waarin je je kennis verder kan ontwikkelen. Je draagt bij aan een goed leven voor cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie en zijn er mogelijkheden tot deskundigheidsbevordering.
 • Geld. Een salaris tussen €4.185,- en € 6.320,- bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 balansuren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract van 36 uur per week, voor onbepaalde tijd.

 

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Koen van Harmelen, basisarts, hij is te bereiken via het medisch secretariaat via +31 (0) 114 38 22 72.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een nieuw venster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Cathy staat u graag te woord!

Bel 0031 6 21 49 55 52 Solliciteer direct!