Jij hebt kennis van BHV, ontruiming, brandpreventie en alles wat te maken heeft met veiligheid, daar krijg jij energie van! Jij bent de verbindende factor tussen de werkvloer en het beleid. Met jouw kennis, neem jij iedereen zo mee in de verbetering van het veiligheidsdenken binnen teams en op lokaties . Welkom bij Tragel!

 

Over Tragel

Tragel ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking, jong en oud. Het doel is een goed leven, ook als je een beperking hebt. Onze bewoners en cliënten hebben veelal langdurige en intensieve zorg nodig, dit doen wij samen met alle betrokkenen. Het gewone leven ervaren staat centraal.

Ons motto ‘Samen doen’ heeft als doel de deelname aan de samenleving te vergroten. Tragel heeft ruim 70 woon- en dagbestedingslocaties in heel Zeeuws-Vlaanderen. Ruim 700 collega’s maken zich hard voor de zorg en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking.

 

Waar ga je aan de slag?

De Adviseur Veiligheid werkt in het zelfstandig team Organisatieontwikkeling. Dit team werkt vanuit een integrale benadering aan de advisering en ondersteuning op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid, Innovatie, Personeel en Organisatieontwikkeling. Het team is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de visie en het beleid waardoor je als adviseur veel zeggenschap hebt bij de totstandkoming en implementatie van beleid.

 

Wat ga je doen?

De veiligheidsadviseur is de verbindende schakel tussen de werkvloer en het beleid op het gebied van preventie, ontruiming, veiligheid en BHV. Als adviseur veiligheid handel je vanuit de kernwaarden van Tragel: betrokken, professioneel en bijzonder.

Als Adviseur Veiligheid & Preventie ondersteun je bij de ontwikkeling, uitvoering en implementatie van het beleid. Je bent de kartrekker bij de verbetering van de arbeidsomstandigheden en veiligheid van medewerkers in het zorgproces. Momenteel is binnen de zorgteams de RI&E opnieuw uitgevoerd en hebben we het streven om dit jaar de plannen van aanpak gereed te hebben. Dit proces kun jij vanuit je rol coördineren. Tevens staat de herziening van het bedrijfsnoodplan voor dit jaar op de agenda. Mooie onderwerpen om de organisatie goed te leren kennen en je tanden in te kunnen zetten.

Je volgt de Arbo- en sociale wetgeving op en bent op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen, hierin adviseer je zorgteams en management. De dienstverlening voer je uit vanuit een onafhankelijke positie. Je coördineert en bewaakt beheersmaatregelen binnen Tragel o.a. op het gebied van legionellabeheer. Daarnaast richt je je op het coördineren van calamiteitenoefeningen en het actueel houden van de calamiteitenplannen. Je onderhoudt de relatie met het GHOR en met collega zorginstellingen in de omgeving op het gebied van crisisbeheersing. Intern heb je contacten met

collega’s van facilitair, contactpersonen binnen de zorgteams, ondernemingsraad en bedrijfsarts. Je beheert de tools van crisisconnect en Multibel en bent contactpersoon voor Triaspect.

 

Wie ben jij?

Voor deze rol zijn wij op zoek naar een gemotiveerd persoon die pragmatisch te werk gaat en in staat is mensen voor je te winnen op het gebied vna veiligheidsaspecten. Tevens beschik je over de volgende kennis of ben je in staat deze op kortere termijn te verkrijgen:

 • Kennis op het gebied van Arbo- en preventiebeleid.
 • Kennis op het gebied van ISO 9001
 • Je hebt bij voorkeur een HVK diploma of daaraan gerelateerd.

 

Wat krijg je?

 • Vitaal beroep. Een baan in de ondersteuning bij Tragel waar jij onmisbaar bent voor je collega’s.
 • Een boeiende werkplek. Een werkomgeving waar je je talent kunt blijven ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt direct of indirect bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Salaris. Een salaris van €3374 tot €4905 op basis van een 36-urige werkweek
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33%. Ook ontvang je reiskostenvergoeding
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltimebasis.
 • Contract. Een contract voor 36 uur met uitzicht op verlenging

 

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de vacaturen kun je je richten tot Petra Elbertsen, Bestuurssecretaris binnen stichting Tragel, via T:06-29396022 of p.elbertsen@tragel.nl

 

 

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Team recruitment staat je graag te woord!

Bel 0031 6 83 27 79 85 Solliciteer direct