Een nieuwe uitdaging is soms best spannend. Maar jij laat je niet afschrikken, want jij hebt lef met een kloppend hart voor zorg. Mooi! Want bij Tragel kun je aan de slag als 1e begeleider Zorg & Beleving.

Waar ga je aan de slag?

Tragel heeft veertien woon, werk- en dagbesteding locaties Zorg & Beleving. Hier wonen ouder wordende cliënten met een matig tot ernstige verstandelijke beperking en cliënten met een ernstig verstandelijke (meervoudige) beperking. Een aantal cliënten zijn daarnaast ook bekend met psychiatrische problematiek.
Als 1e begeleider Zorg & Beleving bied jij ondersteuning en begeleiding op maat samen met je team. Daarnaast vervul je een coachende rol naar je collega’s en met jouw enthousiasme breng je je kennis en ervaring op hen over. Binnen Zorg & Beleving werken 1e begeleiders met een manager op afstand. Je gaat daarom ook aan de slag met gedelegeerde management taken.

Wat kun je?

Je werkt vanuit de visie en een positieve houding. Dit doe je met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je bent taak en resultaatgericht en durft voorop te lopen. Je hebt een goed beeld van zorgvragen en de mogelijkheden van de cliënten. Daar maak je concrete afspraken over. Hoe ga je dat doen?

 • Als 1e begeleider heb je een actieve rol in de ontwikkeling van de zorg en dienstverlening op de locaties.
 • Je bent en voelt je verantwoordelijk voor de totstandkoming en actualisatie van het zorgplan en de uitvoering hiervan. Hier weet je op een professionele manier vorm en inhoud aan te geven.
 • Je bent in staat om op een inspirerende wijze collega’s aan te zetten tot kwaliteitsverbeteringen van zorg en begeleiding van de cliënten en bij te dragen aan ontwikkelingen in het team.
 • Je hebt een actieve rol in projecten vanuit maatschappelijke betrokkenheid, en je werkt zowel intern als extern samen met diverse disciplines en cliëntvertegenwoordigers.
 • Je bent goed in plannen, organiseren en doelgericht werken. Dit doe je met jouw goede communicatie- en sociale vaardigheden.
 • Je levert bijdrage aan diverse multidisciplinaire overleggen binnen verschillende organisaties.
 • Je hebt ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg met diverse doelgroepen en ook op werk- en dagbestedingslocaties.

Opleiding?

Opleiding gevolgd in Nederland? Een vakgericht diploma HBO Social Work SPH is passend voor jouw droombaan. Opleiding gevolgd in België? Dan heb je minimaal een opleiding Orthopedagogiek A1, bachelor in sociaal – agogisch werk of psychiatrische verpleegkunde.

Wat krijg je?

 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen, via de Tragel Academie. 
 • Geld. Een salaris tussen € 2.425 en € 3.624 (FWG50) bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt een contract voor 28 tot 36 uur (bespreekbaar) per week voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.
 • Grensinformatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met je toekomstige collega’s Geesje Maas, 1e begeleider, via M: 0031 6 53 71 52 26 of Irene Sijnesael, 1e begeleider, via M: 0031 6 53 36 15 68.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Daniëlle staat je graag te woord!

Bel 0031 6 27 03 69 95 Solliciteer direct