Tragel

Tragel biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de Tragel Academie of via BBL trajecten in samenwerking met Zeeuwse opleidingsinstituten.

Heb je (nog) niet de juiste diploma’s om direct op een functie te solliciteren? Maar ben je wel bereid om te leren en te ontwikkelen als professional bij Tragel? Laten we dan kennis maken! Want bij Tragel kan dat. Bij  ons zijn er kansen voor iedereen die aan de slag wil in een betekenisvolle baan. We hebben werk voor jongeren, zij-instromers, switchers, partners van expats, nieuwkomers (ook uit het buitenland) en herintreders.

Wij begeleiden je naar je nieuwe functie. Of je je wilt omscholen, plannen hebt om uit het buitenland of elders uit Nederland naar Zeeland te komen, of dat je zin hebt in een nieuwe carrière. Tragel biedt begeleiding en ontwikkeling van a tot z. Op naar de baan van jouw leven!

Uit het buitenland

Woon je niet in Nederland, maar zie je jezelf wel werken in de zorg bij Tragel? Ook dan zitten we klaar voor jou. We helpen je op pad. Met je studie. Met huisvesting en met alle regeldingen die komen kijken bij een verhuizing naar een ander (buur)land. Zeg wat je nodig hebt en wij zoeken het voor je uit.  Meer weten? Neem contact met ons op.

Gewoon dóen!

En wat wij zeker weten: hier krijg je geen spijt van. Het mooie Zeeuws-Vlaanderen ligt aan je voeten. Hier zijn de huizen voordeliger, is het leven zonniger en je werk echt waardevol. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en je hebt een stabiele baan bij een van de grootste werkgevers van de regio. Wat wil je nog meer?

Kijk alvast welke vacatures we op dit moment hebben. Op termijn hebben we nog veel meer mensen nodig! Wil je meer weten over talent ontwikkeling bij Tragel? Neem contact met ons op, en wij gaan voor jou aan de slag. Zodat jij bij ons aan de slag kunt, vanuit je hart.

Talent ontwikkelen

Charlotte vertelt over haar werk als gedragsdeskundige/psycholoog bij Tragel: