Vrienden van Tragel Benefietdiner uitgesteld

Momenteel is er wereldwijd een uitbraak van een nieuw coronavirus, ook in Nederland. Vrienden van Tragel volgt de ontwikkelingen van het coronavirus (COVID-19) nauwlettend.

Uit voorzorg heeft het bestuur van Vrienden van Tragel besloten om het benefietdiner wat gepland stond op woensdag 8 april 2020 uit te stellen. Het bestuur ziet het besluit als onvermijdelijk. Het risico dat deze netwerkavond voor het goede doel op een later moment moet worden geannuleerd, uit preventie voor het coronavirus, is te groot.

We streven naar een nieuwe datum voor het benefietdiner. Houdt deze pagina in de gaten voor updates.

Vrienden van Tragel Benefietdiner

Op woensdag 8 april 2020 wordt het jaarlijkse Vrienden van Tragel Benefietdiner gehouden. Deze culinaire netwerkavond wordt opgesierd met een bijzondere veiling en allerlei activiteiten om fondsen te werven voor Vrienden van Tragel. De opbrengst van de veiling en het diner wordt gebruikt om mensen met een beperking te ondersteunen bij goed leven.

Met de opbrengst van het benefietdiner 2020 willen we mentorschap voor meer mensen mogelijk maken. Mentorschap is bedoeld voor iedereen die niet goed voor zichzelf kan opkomen en daarvoor geen familie of anderen heeft om op terug te vallen. Een mentor helpt bij het nemen van beslissingen over verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling. Professionele mentoren worden betaald, niet iedereen heeft daar de middelen voor. Tragel wil daarom een netwerk van mentoren opzetten. Zodat mentorschap voor iedereen meer toegankelijk wordt. De opbrengst van de avond is bedoeld voor het opzetten van het netwerk, werven en opleiden van mentoren.

Kaarten bestellen

Bestel hier uw kaarten voor het Vrienden van Tragel Benefietdiner, of mail naar vrienden@tragel.nl

Early bird extraatje

Onder de eerste twintig aanmeldingen voor 10 maart 2020 wordt een breng- en haalservice met een Cadillac voor vijf personen verloot. Aangeboden door VIP Auto De Koeijer.

Veiling

Tijdens het benefietdiner gaan verschillende kavels onder de hamer van veilingmeester George Hendrikse. Naast prachtige kunstwerken worden er bijzondere culturele en culinaire zaken geveild.
Bekijk de veilingitems

Sponsorpakketten

Wilt u graag sponsor worden van het Vrienden van Tragel Benefietdiner en uzelf promoten? Wij bieden u verschillende sponsorpakketten aan.
Bekijk de sponsorpakketten

Programma

Een heuse beleving voor het goede doel. Dat wordt het Vrienden van Tragel Benefietdiner op woensdag 8 april 2020. Inloop vanaf 17.30 uur, de avond start om 18.00 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren.

Diner

Het diner met passende themagerechten wordt op locatie bereid door Scalda College voor Hotelmanagement en Gastronomie met verse streekproducten uit onder andere de kas. Studenten van Scalda, Lodewijk College en het horecateam van Tragel verzorgen de bediening.
Lees verder

Locatie

Wij zijn met het Vrienden van Tragel benefietdiner te gast bij het Voorlichtings- en Opleidingscentrum, kortweg VOC. Deze locatie bevindt zich op de Axelse Vlakte in het Glastuinbouwgebied Zeeuws Vlaanderen. Adres: Smitsschorreweg 9 in Westdorpe.
Lees verder