Vrienden van Tragel Benefietdiner

Op woensdag 8 april 2020 wordt het jaarlijkse Vrienden van Tragel Benefietdiner gehouden. Deze culinaire netwerkavond wordt opgesierd met een bijzondere veiling en allerlei activiteiten om fondsen te werven voor Vrienden van Tragel. De opbrengst van de veiling en het diner wordt gebruikt om mensen met een beperking te ondersteunen bij goed leven.

Veiling

Tijdens het benefietdiner gaan verschillende kavels onder de hamer van veilingmeester George Hendrikse. Naast prachtige kunstwerken worden er bijzondere culturele en culinaire zaken geveild.
Bekijk de veilingitems

Sponsorpakketten

Wilt u graag sponsor worden van het Vrienden van Tragel Benefietdiner en uzelf promoten? Wij bieden u verschillende sponsorpakketten aan.
Bekijk de sponsorpakketten

Programma

Een heuse beleving voor het goede doel. Dat wordt het Vrienden van Tragel Benefietdiner op woensdag 8 april 2020. Inloop vanaf 17.30 uur, de avond start om 18.00 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren.

Diner

Het diner met passende themagerechten wordt op locatie bereid door Scalda College voor Hotelmanagement en Gastronomie met verse streekproducten uit onder andere de kas. Studenten van Scalda, Lodewijk College en het horecateam van Tragel verzorgen de bediening.
Lees verder

Locatie

Wij zijn met het Vrienden van Tragel benefietdiner te gast bij het Voorlichtings- en Opleidingscentrum, kortweg VOC. Deze locatie bevindt zich op de Axelse Vlakte in het Glastuinbouwgebied Zeeuws Vlaanderen. Adres: Smitsschorreweg 9 in Westdorpe.
Lees verder