Tragel

Vrienden van Tragel Benefietdiner

Op woensdag 17 april 2019 wordt het jaarlijkse Vrienden van Tragel Benefietdiner gehouden. Deze culinaire netwerkavond wordt opgesierd met een bijzondere veiling en allerlei activiteiten om fondsen te werven voor Vrienden van Tragel. De opbrengst van de veiling en het diner wordt gebruikt om mensen met een beperking te ondersteunen bij goed leven.
Dit jaar komt de opbrengst van de veiling en het diner ten goede aan de aanleg van een oefenpad. Op het oefenpad leren mensen lopen op verschillenden ondergronden. Hierdoor wordt bewegen gestimuleerd en gewerkt aan valpreventie.

Programmaboekje

Bekijk hier het programmaboekje van het Vrienden van Tragel Benefietdiner.

Reserveer uw kaarten

Bent u deze editie ook van de partij? De toegangskaarten kosten €75,- per stuk inclusief uitgebreid diner en drankjes. Early bird extraatje: onder de eerste 20 aanmeldingen uit Zeeland vóór 15 maart 2019 wordt een breng- en haalservice met een limo voor acht personen verloot, door Zeeland Limoservice.
Reserveer hier uw kaarten of mail naar vrienden@tragel.nl

Veiling

Tijdens het benefietdiner gaan verschillende kavels onder de hamer van veilingmeester George Hendrikse. Naast prachtige kunstwerken worden er bijzondere culturele en culinaire zaken geveild.
Bekijk de veilingitems

Sponsorpakketten

Wilt u graag sponsor worden van het Vrienden van Tragel Benefietdiner en uzelf promoten? Wij bieden u verschillende sponsorpakketten aan.
Bekijk de sponsorpakketten

Programma

Een heuse beleving voor het goede doel. Dat wordt het Vrienden van Tragel Benefietdiner op woensdag 17 april 2019. Inloop vanaf 17.30 uur, de avond start om 18.00 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren.
Lees verder

Diner

Het diner met passende themagerechten wordt op locatie bereid door Scalda College voor Hotelmanagement en Gastronomie met verse streekproducten uit onder andere de kas. Studenten van Scalda, Lodewijk College en het horecateam van Tragel verzorgen de bediening.
Lees verder

Locatie

Wij zijn met het Vrienden van Tragel benefietdiner te gast bij het Voorlichtings- en Opleidingscentrum, kortweg VOC. Deze locatie bevindt zich op de Axelse Vlakte in het Glastuinbouwgebied Zeeuws Vlaanderen. Adres: Smitsschorreweg 9 in Westdorpe.
Lees verder