Vrienden van Tragel Benefiet 2023

Op donderdag 30 maart 2023 wordt het 10 jarig jubileum van de Vrienden van Tragel Benefiet gehouden. Deze netwerkavond wordt opgesierd met een culinaire bar kitchen, een bijzondere veiling en een digitale quiz om fondsen te werven voor de Vrienden van Tragel. De opbrengst wordt gebruikt om mensen met een beperking te ondersteunen bij een goed leven.

Geefdoel …

 

Reserveer uw kaarten

Bent u deze editie ook van de partij? De toegangskaarten kosten €75,- per stuk inclusief uitgebreid diner en drankjes. Reserveer uw kaarten door te mailen naar  vrienden@tragel.nl

Veiling

De presentatie van de veiling is in handen van Maikel Harte.
Er gaan verschillende kavels onder de hamer van Bas Weemaes van notariskantoor Stolker te Hulst . Naast prachtige kunstwerken worden er bijzondere culturele en culinaire zaken geveild.
Bekijk de veilingitems

Sponsorpakketten

Wilt u graag sponsor worden van het Vrienden van Tragel Benefietdiner en uzelf promoten? Wij bieden u verschillende sponsorpakketten aan.
Bekijk de sponsorpakketten

Programma

Een heuse beleving voor het goede doel. Dat wordt het Vrienden van Tragel Benefietdiner op donderdag 30 maart 2023. Inloop is vanaf 17u.
Lees verder

Diner

Het diner wordt bereid op locatie door Scalda College voor Hotelmanagement en Gastronomie. 
“Kwaliteit is bereikbaar voor iedereen”
Lees verder

Locatie

Wij zijn met het Vrienden van Tragel benefietdiner te gast bij PV Dow Benelux. Deze locatie bevindt zich aan Vliegende Vaart 10 in Terneuzen.
Lees verder