Vrienden van Tragel Benefiet 2022

Op woensdag 13 april 2022 wordt het jaarlijkse Vrienden van Tragel Benefiet gehouden. Deze netwerkavond wordt opgesierd met een culinair diner, een bijzondere veiling en een digitale quiz om fondsen te werven voor de Vrienden van Tragel. De opbrengst wordt gebruikt om mensen met een beperking te ondersteunen bij een goed leven.

Geefdoel ‘Meer bewegen’

Bewegen geeft plezier, en is nog gezond ook. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat lichamelijke activiteit het gevoel van welbevinden sterk bevorderd. Bewegingsactiviteiten voor bewoners en cliënten zijn van belang, omdat meer bewegen de fysieke en psychische conditie verbetert.

Tenminste vijf, maar bij voorkeur elke dag van de week, 30 minuten bewegen levert een belangrijke gezondheidswinst op. Bewegen op locatie heeft meer voordelen, voor alle leeftijden. De bewoners en cliënten blijven in vertrouwde omgeving en hoeven geen extra reiskosten te maken. Door te bewegen op locatie hoeft er geen extra begeleiding ingezet te worden, om mee te gaan sporten. Bewegen kan dan op locatie onder professionele begeleiding van een bewegingsagoog, wat garant staat voor een goed resultaat!

De opbrengst van deze benefietavond komt ten goede aan pakketten beweegmateriaal met opbergruimte voor elke locatie, ter waarde van € 440,-. Daarnaast is het streven om met de opbrengst de aanschaf van grond-fietstrainers met elektrische ondersteuning te realiseren.

Reserveer uw kaarten

Bent u deze editie ook van de partij? De toegangskaarten kosten €75,- per stuk inclusief uitgebreid diner en drankjes. Reserveer hier uw kaarten of mail naar vrienden@tragel.nl.

Onder de eerste 10 vroegboekers wordt een haal -en brengservice verloot. Laat je rijden in een Cadillac met privé chauffeur.

Veiling

Tijdens het benefietdiner gaan verschillende kavels onder de hamer van Bas Weemaes en Frank Josiassen van het notariskantoor Stolker te Hulst . Naast prachtige kunstwerken worden er bijzondere culturele en culinaire zaken geveild.
Bekijk de veilingitems

Sponsorpakketten

Wilt u graag sponsor worden van het Vrienden van Tragel Benefietdiner en uzelf promoten? Wij bieden u verschillende sponsorpakketten aan.
Bekijk de sponsorpakketten

Programma

Een heuse beleving voor het goede doel. Dat wordt het Vrienden van Tragel Benefietdiner op woensdag 13 april 2022.
Lees verder

Diner

Het diner met passende themagerechten wordt  bereid op locatie.
Lees verder

Locatie

Wij zijn met het Vrienden van Tragel benefietdiner te gast bij PV Dow Benelux. Deze locatie bevindt zich aan Vliegende Vaart 10 in Terneuzen.
Lees verder