Vrienden van Tragel Live Benefiet 2021

Op woensdag 14 april 2021 wordt het jaarlijkse Vrienden van Tragel Benefiet digitaal gehouden. Deze netwerkavond wordt opgesierd met een thuisbezorgde culinaire borrel box, een bijzondere veiling en allerlei digitale activiteiten om fondsen te werven voor Vrienden van Tragel. De opbrengst wordt gebruikt om mensen met een beperking te ondersteunen bij goed leven.

Geefdoel

De opbrengst van het live benefiet gaat dit jaar naar smart-tv’s voor woonlocaties. In elke huiskamer op een groepswoning en elke gemeenschappelijke ruimte van appartementen-/studiocomplexen staat een TV. Deze is voor gemeenschappelijk gebruik. Met de komst van de coronapandemie is duidelijk geworden dat alternatieven voor bezoek en evenementen, zoals digitaal contact, heel belangrijk zijn. Niet iedere bewoner heeft daar de middelen voor of heeft voldoende geld om zelf een geschikt middel aan te schaffen. Ook kan lang niet iedere bewoner er zelfstandig mee omgaan.
Daarom is het idee ontstaan om iedere woonlocatie te voorzien van een smart-TV. Hiermee kan “gewoon” TV gekeken worden maar kan bijvoorbeeld ook gebruik worden gemaakt van filmpjes op YouTube. Zoals het afspelen van liedjes van onze eigen muzikale Frans, muziek, streamingdiensten als Netflix en Disney+. Daarnaast kan het ingezet worden voor beeldbellen met familie en vrienden. Een groot scherm werkt erg prettig voor bewoners. En last but not least kan er deelgenomen worden aan de digitale evenementen van ons team Vrije Tijd, zoals een bingo of digitale carnaval.

Kaarten bestellen

Bestel hier uw kaart t.w.v. €75,- inclusief borrel box voor het Vrienden van Tragel Live Benefiet 2021 of mail naar vrienden@tragel.nl. Vermeld bij uw bestelling alle adresgegevens voor het leveren van de borrel box(en).

Veiling

Tijdens het benefiet gaan verschillende kavels onder de hamer van veilingmeester George Hendrikse. Naast prachtige kunstwerken worden er bijzondere culturele en culinaire zaken geveild.
Bekijk de veilingitems

Sponsorpakketten

Wilt u graag sponsor worden van het Vrienden van Tragel Live Benefiet en uzelf promoten? Wij bieden u verschillende sponsorpakketten aan.
Bekijk de sponsorpakketten

Programma

Een heuse beleving voor het goede doel. Dat wordt het Vrienden van Tragel Live Benefiet op woensdag 14 april 2021. Digitale inloop vanaf 19.00 uur, de avond start om 19.30 uur en zal tot ongeveer 21.30 uur duren.

Het programmaboekje
Raadpleeg hier het programmaboekje van de avond.

19.00 uur          Digitale inloop
19.30 uur          Opening
19.45 uur          Entertainment
20.35 uur          Veiling
21.25 uur          Afsluiting

Presentatie: Marc Volleman

De presentatie is deze avond in handen van Marc Volleman en is de kracht achter De Twaalfde Man.  Met meer dan 15 jaar ervaring levert hij support en advies op het gebied van marketing en communicatie. Ook verzorgt Marc (online) presentaties en leert hij mensen spreken in het openbaar.

Muziek: Recall

Muziek wordt verzorgd door Recall. Recall is een akoestische band met Arjan Verdoorn gitaar/zang, Ivo de Zeeuw cajon/zang en Francoise Eier Zang. Zij spelen van alles. Van nummers van the Eagles,Tina turner, The Beatles, Dolly parton, Van dik hout, Janis Joplin, Ella fitzgerald tot Andre Hazes en vele anderen!

Culinaire borrel box

Passende culinaire versnaperingen in de borrel box wordt verzorgd door Scalda College voor Hotelmanagement en Gastronomie, FOOX en cliënten van Tragel.
Lees verder

Locatie

Het Vrienden van Tragel Live Benefiet wordt live uitgezonden vanuit de studio van Jouw Event Partners in Kloosterzande.
Lees verder