Quiz en feest: doe mee & win!

In een prachtige Oranje-online omgeving gaan we de strijd met elkaar aan. Een voetbalquiz met tal van meerkeuzevragen over het EK-voetbal door de jaren heen met voetbal en muziekfragmenten én natuurlijk een flinke brok entertainment. Dus ben je geen kenner, dan is het alsnog erg gezellig om mee te doen!

Het online spel is in handen van quizmaster Marc Volleman, uitgezonden vanuit de studio van Jouw Event Partners. Natuurlijk zijn er mooie prijzen. Zo ligt er voor de meest uitgedoste en originele supporter een leuke prijs in het verschiet. Na de prijsuitreiking volgt er een spetterend feest met DJ Bee in ieders huiskamer.

Wanneer?

Donderdag 24 juni 2021 van 19.00 uur tot 20.30 uur
Voor de kenners: een ‘EK rustdag’ dus geen voetbalwedstrijden op tv, maar wel bij Tragel 😉

Voor wie?

Voor iedereen bij Tragel!
Doe mee op jullie locatie met bewoners en cliënten, collega’s en vrijwilligers!

Meld snel aan (vol = vol)

Aanmelden kan tot en met donderdag 24 juni – 12.00 uur, door te mailen naar communicatie@tragel.nl
Meld je éénmalig aan als groep of vermeld als je individueel deelneemt, vanwege het maximaal aantal digitale plaatsen.

Hoe werkt het?

Je ontvangt op de dag zelf van het Tragel EK feest de instructies om deel te nemen, op het mailadres waarmee is aangemeld. We gaan Zoomen, en kunnen elkaar dus zien en met elkaar chatten. De Quiz is gemaakt in Kahoot. Iedere deelnemer (als groep of individueel) krijgt een link voor Zoom naar de quiz. Je kunt deze quiz bijvoorbeeld op een TV of beeldscherm in de huiskamer tonen. Antwoorden op de vragen in de quiz kun je het beste doen op een ander apparaat, zoals telefoon of tablet.