In de box zitten allerlei (verse) lekkernijen voor de avond van het benefiet: denk daarbij aan drankjes zoals bubbels, speciaal biertje, Zeeuws sapje, koffie en thee maar ook vers bereide hartige hapjes, brood, koekjes, chocolade, etc. Ook recepten en andere (niet culinaire) verrassingsproducten treft u in de box aan.

Scalda werkt al zo’n acht jaar met veel plezier samen met Tragel voor het Benefietdiner Vrienden van Tragel. Waar de studenten van Scalda voorgaande jaren een vijfgangendiner voor de gasten bereidden, zorgen zij dit jaar voor een ‘lentebox’ met twee heerlijke gerechtjes. Samengesteld door studenten en docenten van Scalda. Tijdens de live stream kunt u met hulp van docent Michiel Hardy de gerechtjes afmaken en er daarna uiteraard heerlijk van genieten.

FOOX zorgt zoals voorgaande jaren voor heerlijke producten. Deze keer door de omstandigheden uiteraard in een ander jasje. Maar flexibel als FOOX is, hebben ze hier een passende oplossing voor bedacht! Samen met cliënten van Tragel pakken zij de pakketten netjes in en zorgen dat deze hartelijk bij u worden afgeleverd. Wij hebben er weer enorm veel zin in en hopen u, al is het digitaal, binnenkort weer te zien!

De boxen worden dag voor en op de dag van het benefiet bij u bezorgd, het is raadzaam de boxen koel weg te zetten.

Trek gekregen? Reserveer uw kaarten inclusief culinaire borrelbox hier.